Ezt olvastam. Olvasd el te is !

A 9. Ny
november havi könyvajánlója

Lowry, Lois: Az emlékek őre

Az emlékek őre bemutatja, hogyan zajlik az élet egy tökéletes világban, ahol nincs halál, nincsenek problémák. Ott mindig, minden terv szerint alakul. Ám ez tényleg olyan jó?
A regény tele van váratlan fordulatokkal. Ez egy hazug világ. A végére kiderül, hogy mindenkinek nagy árat kell fizetnie ezért a tökéletességért. Számomra példaértékű az ifjú Jones, aki egy nagyon megtisztelő feladatot kap, de letér a kijelölt ösvényről, és vállalja a kockázatot azért, amit ő szíve szerint helyesnek gondol.

Yoon, Nicola: Minden, minden

A történet egy fiatal lányról, Madeline-ről szól, akinek egy olyan különleges betegsége van, ami miatt nem léphet ki a szabadba, tehát majdnem az egész életét a házukban tölti. A könyv elején megismerjük Madeline napi rutinját, és hogy a kevés boldogság, amit az élet ad neki, azt a könyvekben, filmekben, édesanyja és ápolónője társaságában leli.

Egy nap azonban minden megváltozik. Beköltözik a szomszédba egy fiú, Olly és családja. Madeline egyből kiszúrja a srácot, és figyeli minden mozdulatát. Olly is észreveszi az ablakban álldogáló lányt. Így kezdődnek a közös kalandok, ami érdekes és tanulságos is.

Azoknak ajánlom, akik szeretnék lelküket érzelmekkel és szép kalandokkal boldogítani.

Mindkét könyv olvasható a neten online, de a könyvtárban is megtaláljátok.

https://www.scribd.com/document/357039001/Nicola-Yoon-Minden-minden-pdf
http://www.18pedagogia.hu/sites/default/files/node/attachments/lowry_az_emlekek_ore. pdf

Legyél te is könyvajánló!