2020/2021. tanévi ideiglenes felvételi jegyzék tagozatonként

Kedves Szülők /Felvételizők!

Az alábbiakban közöljük a felvételi vizsga során kialakult rangsorokat tagozatonként.

1. A rangsorokon a felvételizőket a jelentkezési lapon megjelölt választás alapján oktatási azonosítójukkal vagy a megadott jeligével szerepeltetjük.

2. A rangsorok az általános iskolai eredmény, a központi írásbeli eredmények és a szóbeli teljesítmények alapján alakultak ki, figyelembe véve azt, hogy a felvételiző milyen tagozatokon tett szóbeli vizsgát. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt.

2. A tagozatonkénti sorrendeknél megadtuk a felvehetők számát, de ez nem jelenti azt, hogy a később rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hisz az előttük állók több iskolába és más szakokra is felvételizhettek, és felvételt nyerhetnek.

3. A végső sorrendek a központi számítógépes rendszerben alakulnak ki, ezért nehéz megbecsülni, hogy az egyes tagozatokra hány ponttal lehet bekerülni. Tájékoztatásul megadjuk a tavalyi év felvételi ponthatárait, ezekben lényeges változás nem várható.

            Speciális osztályok    

(Reál Biológia, Matematika, Nyelvi előkészítő):

               (Kód: 0003, 0004, 0005)                   70 pont

            Általános osztály         (Kód: 0001)       65 pont

4. Lehetőség van arra, hogy a felvételizők 2020. március 19-én vagy 20-án módosítsák az általános iskolában leadott adatlapot: megváltoztassák az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjét, esetleg új tagozatot vegyenek föl. Új tagozat felvételét csak az általános iskolában történt módosítás után, a végleges sorrend kialakításakor tudjuk figyelembe venni.

5. Aki feltétlenül iskolánkba szeretne jönni, ügyeljen arra, hogy az esetleges módosításnál iskolánkat rangsorolja előre! Ez nem rontja a más iskolába történő felvétel esélyeit.

6. A végleges felvételi eredményről a Felvételi Központtól kapott értesítés alapján tájékoztatjuk a felvételizőket 2020. április 30-ig.

Debrecen, 2020. március 3.

Győri József igazgató