28201709Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2010. március 09.

Mint már korábban is hirdettük, iskolánk március 11-én, csütörtökön 15 órakor tartja az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc eseményeire emlékező ünnepségét az Oratóriumban. Kérem, hogy ezen a napon mindnyájan egyenruhában jöjjetek iskolába, így is fejezzük ki tiszteletünket elődeink hősiessége és helytállása iránt! Az Oratóriumban a szokásos módon, osztályok szerint helyezkedjetek el! Az ünnepség után a lépcsőházban lévő Petőfi szobornál koszorúzási ünnepséget tartunk, amelyre az ünnepség minden résztvevőjét szeretettel hívjuk és várjuk!

Pénteken, március 12-én a szokásos órarend szerint tanítunk, valamennyi órát megtartjuk. A nemzeti ünnep miatt hétfőn, március 15-én tanítás nem lesz, a kollégista tanulóknak hétfő estére kell visszaérkezniük.

Felhívom a figyelmet arra, hogy a Digitális Évkönyv nyers változata elkészült. Kérem, hogy az osztályfőnök segítségével minden osztály nézze végig az anyagot, és írásban jelezze az előforduló hibákat! Kérjük, hogy az osztály életéről szóló bemutatkozó anyagot is készítsétek el a jövő hét végéig, a határidő letelte után már nincs lehetőség módosításra!

Debrecen, 2010. március 9.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap