05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2010. március 25.

Hétvégi programok

A ránk következő  hétvégén minden kollégista diákunk számára kötelező az itt maradás, engedélyt csak halaszthatatlan ügyben adhat az igazgató  vagy helyettese.

Szombaton, március 27-én Diáknapot tartunk. A programok a Hirdetőtáblákon olvashatóak. Kérjük minél több rendezvényen vegyetek részt!

Szombaton még két rendezvényre hívogatunk:

A Nagytemplomban Egyházmegyei Ifjúsági Napot tartanak, ennek programja is olvasható a hirdetőtáblákon.

Péntek estétől vasárnap délig a Kollégiumban tartja éves konferenciáját az SDG Szövetség, az ő programjaikon is részt vehetnek iskolánk érdeklődő tanulói!

Virágvasárnap, március 28-án 9 órától tartjuk húsvéti kibocsátó istentiszteletünket az Oratóriumban. Ezen az alkalmon minden református felekezetű diákunknak kötelező a részvétel. Kérem, hogy 8.45-re mindenki foglalja el helyét ünneplő öltözetben az Oratóriumban! Az osztályok tanulói együtt, a korábban kialakított ülésrend szerint helyezkedjenek el! Az istentisztelet után hirdetjük ki az angol nyelvi olvasási verseny, valamint a „Mezőhegyesi” pályázat eredményeit!

A húsvéti szünet iskolánkban április 2-től 6-ig tart. Április 1-én, csütörtökön az első hat órát tartjuk meg a szokásos beosztás szerint. A csütörtökön elmaradó 7-9. órákat a szaktanárok igyekezzenek – a csoporttal egyeztetve – más időpontban ( lehetőleg szerda délután) megtartani! A szünet utáni első tanítási nap: április 7, szerda.

Újra lehetőség van arra, hogy rászoruló tanulóink egyszeri segélyre vonatkozó kérelmet nyújtsanak be iskolánk Orando et Laborando Alapítványához. A kérelemhez szükséges nyomtatvány a jövő héten vehető át az osztályfőnöktől vagy az iskola Titkárságán! Kérem, hogy akiknek komoly gondot okoz az iskolai költségek előteremtése, éljenek a lehetőséggel!

Az osztályfőnökökhöz eljuttattunk egy olyan helytörténeti pályázatot, amelyet különösen is a Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyéből származó diákoknak ajánlunk. A pályázaton induló diákjainkat iskolánk külön is díjazni kívánja! A pályázaton induló tanulóink iskolánkban is adják le dolgozatuk egy példányát 2010. szeptember 1-ig! A legjobb iskolai dolgozatokat ( a kiírt pályázat eredményétől függetlenül) 5.000 – 20.000 Ft díjjal jutalmazzuk!

Húsvétra minden szülőnek egy levelet kívánunk eljuttatni. A levelet a szünet előtti utolsó tanítási napon az osztályfőnöktől kapjátok meg. Kérem, hogy hazaérkezéskor adjátok át szüleiteknek! Ahhoz is segítséget kérünk, hogy minden olyan lelkipásztorhoz eljusson húsvéti levelünk, akiknek gyülekezetéből diákok járnak iskolánkba. Gyülekezetenként egy tanulót kérünk meg arra, hogy a levelet elvigye és átadja lelkipásztorának. Köszönjük a segítséget! 

Iskolánk tanulóinak, tanárainak és családtagjaiknak
ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK:
 

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap