05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2011. március 1.

Ezen a héten délutánonként (szerdától péntekig) valamint szombaton délelőtt /március 2-5/, tartjuk szóbeli felvételi vizsgáinkat. A vizsgákat a 3. emeleti termekben rendezzük, ezért ezt az emeletet csak a 6. órákkal bezárólag lehet használni. Kérem, hogy a 6. óra befejezése után a termeket hagyjátok el, minden személyes tárgyat vigyetek el! Az ide tervezett további órákat a szaktanárral egyeztetve más teremben lehet megtartani. Tekintettel arra, hogy a felvételi vizsgák miatt a szokásosnál nagyobb a mozgás az épületben, nehezen szűrhetők ki az esetlegesen rossz szándékkal érkező látogatók, ezért értékeitekre különösen is vigyázzatok! Minden tanulónktól fegyelmezett, segítőkész viselkedést kérünk!

Mint már hirdettük, március 3-án, csütörtökön este 19 órakor lesz Eric Barrett agol természettudós előadása a Kálvin teremben. Az előadás a 9. évfolyamos internátusi tanulók számára a kollégiumi foglalkozás része, így kötelező a részvétel (kivéve a Kántus próbára menőket!), Természetesen, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A ránk következő hétvégén (március 5-6.) a kollégista tanulók szülői kérésre utazhatnak haza. A szombat esti precest 18 órakor a Kálvin teremben, a vasárnap délelőtti istentiszteletet 9 órakor a Díszteremben tartjuk!

Az iskolai egyenruha március 9-én, szerdán lesz kész. A fiúk 14.00 és 15.30 között a Fiúinternátusban, a lányok 16 és 18 óra között a Leányinternátusban próbálhatják fel, és vehetik át a ruhát. Akiknek a ruha mérete nem megfelelő, most jelezzék kifogásukat, és ennek megfelelően alakítják át számukra! Különösen a debreceni diákoknak ajánljuk, hogy szüleikkel együtt jöjjenek a ruha átvételére! A kész ruhát természetesen csak azok kaphatják meg, akik a vételárat teljes egészében kifizették.

Felhívom a figyelmet arra, hogy ebben az évben március 15. keddre esik, ezért ekkor négy napos hazautazás lesz. A március 14-i, hétfői napot március 19-én, szombaton pótoljuk. Ünnepi megemlékezésünket március 10-én, csütörtökön 15 órakor tartjuk a Nagytemplomban. Ezen az alkalmon és azt követő koszorúzáson iskolánk minden tanulója részt vesz, természetesen ünnepi öltözetben.

Debrecen, 2011. március 1.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap