23201709Szo

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2012. március 21.

Hirdetem tanulóinknak, hogy 2012. március 24-én, szombaton országos munkanap lesz, ekkor pótoljuk a múlt pénteki szabadnapot. Iskolánkban pénteki munkarend szerint tanítunk, az órák és szünetek a szokásos hosszúságúak lesznek. A reggeli áhítatot is a szokásos időben tartjuk.

Csütörtökön, március 22-én diákjaink egy része részt vesz a Hajdúdorogi Görög Katolikus Gimnáziumban rendezett Keresztyén Ifjúsági Találkozón. Az utazás mikrobuszokkal történik, gyülekezés 7.30-kor az iskola udvarán.

Iskolánk Katona-Suli néven honvédelmi szakkört indít a Debreceni Lövészdandár és a Tábori Lelkészség segítségével. A tájékoztató anyagok és a szülői engedélykérő lap az osztályfőnököknél és az internátusokban is megtalálható. Kérem, hogy a program iránt érdeklődő tanulók minél előbb írassák alá szüleikkel az engedélyezi nyilatkozatot, és adják azt le osztályfőnöküknek. Az első, ismerkedő foglalkozást még húsvét előtt meg kívánjuk tartani!

A jövő héten, március 27-én 15.30-kor lesz a Bartók Teremben az ifjúsági hangverseny sorozatunk utolsó alkalma. Húsvétra készülve Johann Sebastian Bach János Passió című művét hallgatjuk meg. Kérem, hogy 15.15-kor gyülekezzenek az osztályok az Aranybika Szálló Halljában, és az osztályfőnök vagy helyettese vezetésével foglalják el helyüket! Ezen a napon a 9. órák elmaradnak.

A 12. évfolyamos tanulók, valamint az előrehozott érettségire jelentkezők számára elkészült az érettségi vizsgával kapcsolatos tájékoztató. Ezen a héten a végzős osztályok megkapják saját példányaikat. Ez a tájékoztató, valamint a későbbi tudnivalók olvashatóak lesznek iskolánk honlapján is.

Debrecen, 2012. március 21.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap