25201709H

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2012. március 28.

Tájékoztatom tanulóinkat, hogy a ránk következő hétvégén a kötelező iskolai programok miatt a kollégista tanulók csak kivételes esetben, igazgatói engedéllyel utazhatnak haza. Április 1-én, virágvasárnap 9 órától az Oratóriumban húsvéti kibocsátó istentiszteletet tartunk. Ezen az alkalmon minden református felekezetű diákunk részvétele kötelező. Kérem, hogy tanulóink ünnepi öltözetben 8.45-re osztályok szerint foglalják el helyüket az Oratóriumban!

Április 2-án, hétfőn, iskolánk drog prevenciós programjának részeként a Reménység egy új életre című színdarabot tekintik meg diákjaink a Díszteremben. A két mai fiatal valós történetét feldolgozó színdarab mai fiatalok előadásában és művészi eszközeivel hívja fel a figyelmet a kábítószer és más függőség veszélyeire, és igyekszik felmutatni a valódi megoldás lehetőségét. A darabbal kapcsolatos tájékoztatót mellékeljük, kérem, hogy osztályfőnöki órán kerüljön elő a téma! A színdarab kétszer kerül bemutatásra, hogy minden diákunk megnézhesse. Az első előadás 14.15-kor kezdődik, ez a 9. évfolyam tanulóinak, valamint felsőbb éves debreceni és bejáró tanulóknak szól. A 2. előadás 16 órakor kezdődik, ez a 10-13. évfolyamos kollégista tanulóknak, valamint azoknak, akik az első előadást nem tudták megnézni. Iskolai tanóra az előadások miatt nem maradhat el! Akik bármilyen okból egyik előadáson sem tudnak részt venni, erre az osztályfőnöktől kérjenek engedélyt!

Iskolánkban a tavaszi szünet április 5-től 10-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap: április 4, szerda, a szünet utáni első tanítási nap: április 11, szerda. Április 4-én, szerdán a tanítás a szokásos beosztás szerint folyik és a 6. órával fejeződik be. A végzős osztályok (12.A , 12.B és 13.D) osztályok szülei számára ezen a napon 14 órától szülői értekezletet tartunk. Erről a szülőket írásban értesítettük.

Felhívom a figyelmet arra, hogy a szociálisan rászoruló diákoknak lehetősége van egyszeri segélyt kérni elsősorban olyan rendkívüli költségekre, amelyekre a szülőknek nincsen fedezete (pld: osztálykirándulás, tabló…). A szükséges nyomtatványok április 2-től vehetők át az osztályfőnököktől. Beadási határidő: 2012. április 11, szerda!

Iskolánk végzős tanulói közül a „Jó sportoló és jó tanuló” diákok pályázhatják meg a Szilágyi Tibor Díjat. A pályázati adatlap átvehető iskolánk Titkárságán vagy letölthető az iskola honlapjáról. Beadási határidő: 2012. április 11, szerda!

Április 14-én, szombaton gyülekezeti fiatalok számára Konfirmandus Napot szervezünk. Azokat a gyülekezeteket, amelyek az előző években részt vettek ezeken az alkalmakon írásban értesítettük. Kérem, hogy hívjátok fel a lehetőségre a saját lelkipásztorotok figyelmét! Részletes tájékoztató iskolánk honlapján található!

Diákjainknak, tanárainknak, valamint családtagjaiknak áldott húsvéti ünnepeket kívánok!

Debrecen, 2012. március 28.

Győri József
igazgató

A segélykérelemhez szükséges ADATLAP letölthető INNEN.

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap