29201709P

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2012. október 18.

Iskolánk vezetése nevében köszönöm a szalagtűző ünnepség és szalagavató bál rendezőinek és résztvevőinek a rendezvény sikeréhez való hozzájárulást. A végzős és rendező osztályok osztályfőnökeinek köszönet az előkészítésért és lebonyolításért. Köszönöm a végzős osztályok fegyelmezett és érett viselkedését, a rendező diákok segítségét!

A ránk következő hétvégén hazautazás lesz, az országos munkanap áthelyezés miatt négy napos iskolai szünetet tartunk. Felhívom a figyelmet arra, hogy a hétfői napot október 27-én, szombaton kell ledolgozni, azért az őszi szünetre csak szombaton, október 27-én a tanítás után lehet hazautazni!

Október 19-én, pénteken 14 órától szülői értekezletet tartunk a 9. évfolyamos tanulók szüleinek a Díszteremben, majd az iskola épületében. Október 27-én, szombaton 15 órakor tartjuk a Díszteremben a következő tanévre történő felvételivel kapcsolatos első nyílt napunkat. Kérem, hogy hívjátok fel a lehetőségre a családi, ismerősi körben lévő 8. osztályos tanulók és szüleik figyelmét!

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc eseményeire ebben a tanévben kétféle módon emlékezünk. A 9. és 10. évfolyamos tanulók (+11.D) számára október 25-én, csütörtökön 15 órakor az Oratóriumban szervezünk filmvetítéssel egybekötött megemlékezést. A 11. és 12. évfolyamos tanulóknak 2012. november 6-án, kedden 14.30-kor kezdődik az ünnepi rendezvény, szintén az Oratóriumban. Meghívott előadónk M. Kiss Sándor egyetemi tanár, a korszak kiváló ismerője. Ezen az alkalmon több erdélyi testvériskola küldöttsége is részt vesz. A megemlékezéseken minden tanulónk részvétele kötelező!

A korábbi évekhez hasonlóan most is meghirdetjük a 11., 12. és 13. évfolyamos tanulók (kivéve 11.D osztály!) számára a Felsőőry Alapítvány ösztöndíját, amely komoly támogatást biztosít a továbbtanulni kívánó, szociálisan rászoruló diákjainknak. A szükséges nyomtatványok az osztályfőnököknél, a Gimnázium Titkárságán, valamint az iskola honlapján is hozzáférhetők lesznek. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását!

Iskolánk rászoruló, szociálisan hátrányos helyzetű tanulói számára az Orando et Laborando Alapítvány őszi, egyszeri, segélyezési pályázatot hirdet. A Pályázati Adatlap az osztályfőnököktől vagy a Gimnázium Titkárságán kérhető, illetve letölthető iskolánk honlapjáról. Az egyszeri segélyezésre évfolyamtól függetlenül pályázhatnak tanulóink. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását!

Debrecen, 2012. október 18.

Győri József
igazgató

Segélykérelemhez szolgáló adatlap letölthető INNEN.

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap