05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2013. február 26.

Szeretettel emlékeztetem diákjainkat az alábbi, már hirdetett rendezvényeinkre:

Február 26-án, kedden 15 órakor lesz a Bartók teremben az ifjúsági koncert sorozat következő alkalma, a címe: Filmzenék. Kérem, hogy a szokásos rend szerint az osztályfőnökök vagy helyetteseik vezetésével 14.45-től foglalják el helyüket tanulóink a Bartók teremben.

Február 28-án, csütörtökön este 19.00 órakor lesz Eric Barrett angol természettudós előadása a Díszteremben. Az előadás a 9. évfolyamos, valamint a nyelvi osztályokba járó internátusi tanulók számára a kollégiumi foglalkozás része, így kötelező a részvétel (kivéve a Kántus próbára menőket!). Természetesen, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Felvételi:
Iskolánkban ezen a héten szerda, csütörtök és péntek délután tartjuk a jövő tanévi felvételi vizsgák szóbeli részét. A vizsgák a 3. emeleten lesznek, ezeket a termeket a 6. óra után már nem szabad használni! Kérem, hogy a 6. óra befejezése után minden osztály és csoport azonnal hagyja el a termeket, személyes tárgyait vigye magával! Kérem, hogy a helyiségeket tisztán és rendben hagyjátok, oda a délután folyamán belépni tilos! Az erre a szintre tervezett órarendi órák számára az iskola más területén keressenek helyet az érintett csoportok, illetve tanárok! A felvételi vizsga miatt az iskola épületében fegyelmezett viselkedést kérünk, a nagy személyforgalom miatt értékeitekre különösen is ügyeljetek!

Matematika verseny:
A korábbi évekhez hasonlóan idén is iskolánk rendezi a református középiskolák országos matematika versenyét. A verseny az iskola épületében zajlik, minden termet használni fogunk. Kérem, hogy legkésőbb a pénteki napon a tantermekből valamennyi személyes tárgyat (tankönyv, táska, füzet, testnevelési felszerelés…) vigyetek el! Az itt hagyott tárgyakat kénytelenek vagyunk összegyűjteni, értük felelősséget nem vállalunk! A kollégista tanulók az internátusok vezetőinek utasítása szerint pakoljanak el, hogy a versenyzők és tanáraik számára a szállást biztosítani tudjuk. A szóbeli felvételi vizsga és a matematika verseny miatt pénteken, március 1-én rövidített órákat és szüneteket tartunk.

Kollégiumtörténeti vizsga
A 10. évfolyam tanulói számára a Kollégiumtörténeti vizsga pénteken, március 1-én 10.45-kor kezdődik és 11.45-ig tart. A vizsgázók csak a dolgozatok beadása után ebédelhetnek és utazhatnak haza.

Érettségi jelentkezés:
Kérjük, hogy az érettségi jelentkezési lapok központi rendszerből kinyomtatott, végleges változatát a hazautazás előtt mindenki vegye át osztályfőnökétől, otthon írassa alá szüleivel, és március 4-én, hétfőn adja le a Gimnázium Titkárságán!

Felhívom a figyelmet a Kollégiumi Baráti Kör két pályázatára, melyek az iskolai hirdetőtáblán és a honlapon is olvashatóak.

Debrecen, 2013. február 26.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap