05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2014. március 12

Hirdetem tanulóinknak, hogy 2014. március 15-én, szombaton emlékezünk meg az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 166. évfordulójáról. Az ünnepség 9 órakor kezdődik az Oratóriumban, a részvétel és az ünnepi viselet minden diákunk számára kötelező. Kérem, hogy a kezdés előtt 10 perccel mindenki foglalja el helyét! Az ünnepség után közösen megkoszorúzzuk a Díszterem lépcsőházában lévő Petőfi szobrot. Ezen a hétvégén a kollégista tanulók számára nincs hazautazás. Javasoljuk tanulóinknak, hogy minél többen vegyenek részt Debrecen város ünnepi rendezvényein is!

A Digitális Évkönyv fényképei elkészültek, az osztályfőnököktől átvehetők. Az évkönyv első változata is elkészült, a nyers példány DVD-lemezen hozzáférhető. Kérem, hogy az osztályfőnökök, illetve az osztályok tagjai ellenőrizzék le az adatok pontosságát! A korábbi évekhez hasonlóan lehetőség van arra, hogy az osztályok saját anyagot (képek, beszámolók, videó…) helyezzenek el az évkönyvön. Az elkészített anyagokat DVD-n vagy pendrive-on lehet leadni Mónus Béla igazgatóhelyettes úrnak, vagy az osztályfőnök feltölthetik a belső hálózat KÖZÖS részére. Határidő: 2014. március 21!

A jövő héten, március 18-án, kedden nevelőtestületi értekezlet lesz, ezért rövidített órákat és szüneteket tartunk. Kérjük tanulóinkat, hogy a szülői értekezletre (2014. április 4) szóló meghívókat szíveskedjenek szüleiknek kézbesíteni! A meghívó levelek március 21-én, pénteken vehetők át az osztályfőnököktől!

Felhívom a figyelmet arra, hogy a tavaszi segélykérelmek beadási határideje lejárt. Akik még nem adták be kérelmüket, azonnal adják oda osztályfőnöküknek!

Debrecen, 2014. március 12.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap