05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2014. március 31

Szeretettel tájékoztatom tanulóinkat a következő időszak legfontosabb eseményeiről:

Április 2-án, szerdán tartjuk a végzős évfolyam matematika próba érettségi vizsgáját. Számukra az 1-4. órák lesznek megtartva, utána ebédelhetnek. A vizsga 13 órakor kezdődik, ezért 12.50-re mindenki foglalja el helyét! A terembeosztást szerdán délelőtt tesszük közzé. A megengedett segédeszközökről mindenki egyénileg gondoskodik!

Pénteken, április 4-én szülői értekezletet tartunk. A szülők számára 14 órakor lesz összevont értekezlet az Oratóriumban, utána osztály értekezletek következnek. A tanárok 18 óráig tartanak fogadóórát. Az elektronikus naplóhoz való belépési igényeket a szülők személyesen adják át az osztályfőnököknek! A kollégista tanulók számára április 5-én és 6-án általános hazautazás lesz.

Jövő csütörtökön (április 10.) az 5. órában Haas György közíró, történész tart rendkívüli történelem órát az 1945-48-as korszak eseményeiről. Kérem, hogy tanulóink 11.30-ra foglalják el helyüket a Díszteremben! Vendégünk ebéd után a történelem és társadalomismeret iránt érdeklődő diákoknak (fakultációra járók) tart szemináriumot a népi írók mozgalmáról.

Április 11-én, pénteken kerül sor a Svetits Gimnáziumban az évente megrendezett Keresztyén Ifjúsági Találkozóra. A különböző programokra, versenyekre benevezett tanulóink ezen a napon felmentést kapnak az iskolai munka alól. A végleges program ismeretében tesszük közzé a gyülekezés időpontját, és együtt megyünk át a helyszínre.

Április 12-én, szombaton Diáknapot tartunk. A programot a Diákönkormányzat szervezi. Figyeljétek a hirdetéseket!

Április 13-án, virágvasárnap 8.30-kor tartjuk húsvéti kibocsátó istentiszteletünket. Kérem, hogy 8.15-re minden tanuló ünnepi viseletben foglalja el helyét az Oratóriumban! Ezen a hétvégén a kollégistáknak hazautazás nincs.

Iskolánkban a tavaszi szünet április 17. és 22. között lesz. Elutazás április 16-án, szerdán, visszaérkezés április 22-én, kedden.

Tájékoztatom tanulóinkat, hogy idén is meghirdetjük végzős tanulóink számára a dr. Szilágyi Tibor emlékére alapított „Jó tanuló, jó sportoló” pályázatot. A kiírás és az Adatlap a Gimnázium Titkárságán vehető át, illetve iskolánk honlapján is elérhető.

Az Erdei István emlékére kiírt pályázatra nagyon kevés pályamű érkezett, ezért annak határidejét 2014. április 25-ig meghosszabbítjuk.

Debrecen, 2014. március 31.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap