05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2014. október 18

Mint már hirdettük, ebben a tanévben is közös iskolai ünnepség keretében emlékezünk meg az 1956-os Forradalom és Szabadságharc évfordulójáról. Idei ünnepi megemlékezésünket október 21-én, 15.15-kor órakor tartjuk az Oratóriumban. Ezen a napon a tanítás a 8. órával ér véget, a többi óra elmarad. Kérjük, hogy 15.10-kor mindenki foglalja el helyét az Oratóriumban! Az ünnepségre mindenkit iskolai egyenruhában várunk, ezért iskolába is ünnepi ruházatban jöjjetek!

Iskolánkban az őszi szünet 2014. október 23-tól november 2-ig tart. A szünet előtti tanítási napon, október 22-én, szerdán a 6. órával fejeződik be a tanítás. A kollégisták tanítás után utazhatnak haza. A szünet utáni első tanítási nap: november 3, hétfő. A szünetben a Gimnázium zárva tart, a Titkárság október 29-én, szerdán 9 és 12 óra között tart ügyeletet.

Felhívom a figyelmet arra, hogy a szünet utáni első hétvégén a kollégista tanulóknak kötelező bent maradás lesz!

Korábbi gyakorlatunknak megfelelően ebben az évben is levelet kívánunk eljuttatni minden olyan lelkipásztornak, akinek gyülekezetéből valaki iskolánk tanulója. Nyilvántartásunk alapján minden gyülekezetből egy-egy diákot kérünk a levél kézbesítésére. A leveleket hazautazás előtt, szerdán vehetitek át osztályfőnökeitektől. Kérjük, szíveskedjetek ezt az őszi szünetben lelkipásztorotoknak személyesen átadni!

A korábbi évekhez hasonlóan most is meghirdetjük a 11., 12. és 13. évfolyamos tanulók (kivéve 11.D osztály!) számára a Felsőőry Alapítvány ösztöndíját, amely komoly támogatást biztosít a továbbtanulni kívánó, szociálisan rászoruló diákjainknak. A szükséges nyomtatványok október 21-től az osztályfőnököknél, a Gimnázium Titkárságán, valamint az iskola honlapján is hozzáférhetők lesznek. Az ösztöndíj részletes feltételei a mellékelt pályázati tájékoztatóban olvashatóak. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását!

Iskolánk rászoruló, szociálisan hátrányos helyzetű tanulói számára az Orando et Laborando Alapítvány őszi, egyszeri, segélyezési pályázatot hirdet. A Pályázati Adatlap október 21-én és 22-én (kedden, szerdán) az osztályfőnököktől vagy a Gimnázium Titkárságán kérhető, illetve letölthető iskolánk honlapjáról. Az egyszeri segélyezésre évfolyamtól függetlenül pályázhatnak tanulóink. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását!

November 3-tól működni fog az új étkezési nyilvántartó rendszerünk. Tanulóink a diákigazolványukkal igazolják a rendelést, ezért minden étkezési alkalomra hozzátok azt magatokkal! Mivel a 9. évfolyamos tanulók (9.A, 9., 9.N osztályok) nem mindegyike kapta meg még a diákigazolványt, ők az első félévben Étkezési Kártyát kapnak. A kollégista tanulók visszaérkezéskor az internátusban vehetik át kártyájukat. A nem kollégista tanulók november 3-án, hétfőn délelőtt a Titkárságra jöjjenek a kártyáért! Ha valamelyik osztály nem adta le még novemberi rendelését, azonnal hozza a Titkárságra!

A szalagavató bálon ott maradt két fekete szoknya és két fehér blúz átvehető a Titkárságon!

Debrecen, 2014. október 18.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap