05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2015. március 3.

Örömmel tájékoztatom diákjainkat, hogy újra vendégünk lesz ERIC BARRETT angol természettudós, aki már többször tartott előadást iskolánkban. Mostani előadásának címe: „The Next Big Step for Man?” – Az emberiség következő NAGY lépése?

Az előadás szerdán, március 4-én, 18.30-kor kezdődik a Kálvin teremben. Szeretettel várjuk érdeklődő diákjainkat és tanárainkat. Az előadás a 9.NY, 9.D és 10.D osztályok internátusi tanulói számára a kollégiumi foglalkozások része, ezért kötelező!

Felhívom diákjaink figyelmét arra, hogy a Kollégium főépülete felújításának új üteme kezdődött el. Ebben az időszakban a Főépület udvarán és az árkádok alatt megszűnt a közlekedés, az étkezde csak a hátsó teherkapun keresztül közelíthető meg. A balesetveszély miatt kérem az intézkedés szigorú betartását! Kérem, hogy a hirdetés hátoldalán igazolják a tanulók a tájékoztatás tudomásulvételét!

Örömmel tájékoztatom tanulóinkat, hogy a mai napon megjelentek a Rákóczi Szövetség pályázatának eredményei, e szerint iskolánk pályázatát elfogadták. A holnapi napon – szerdán – az iskolai hirdetőtáblán közzétesszük azoknak a tanulóknak a névsorát, akik az osztályfőnökök javaslatai alapján részt vehetnek a március 13-14-ére tervezett felvidéki kiránduláson! Ha valaki mégsem tud részt venni, azonnal jelezze! A résztvevő tanulók pénteken vehetik át az osztályfőnököktől a szülőknek szóló tájékoztató levelet, illetve nyilatkozatot!

Iskolánk a következő hétvégén (március 7-8.) rendezi a Református Középiskolák Matematikaversenyét. A résztvevők az internátusokban kapnak szállást. Kérem, hogy a kollégista tanulók az internátusok vezetőinek útmutatása szerint rendezzék el szobáikat, rakják el személyes tárgyaikat! Köszönjük a megértést és együttműködést!

Március 14-én, szombaton Diáknapot tartunk. Az iskola Diákönkormányzata plakátokon tájékoztatja majd a tanulókat a programról. Kérjük, minél többen vegyetek részt aktívan a rendezvényeken!

Március 15-én vasárnap 9 órakor kezdődik közös istentiszteletünk az Oratóriumban, majd ezt követi az ünnepi műsor, melyben a 10.D osztály tanulói szerepelnek. Ezen az alkalmon minden diákunk részvétele kötelező! Kérem, hogy 8:45-re ünnepi viseletben foglaljátok el helyeteket az Oratóriumban! Ezen a hétvégén a kollégista tanulók számára nincs hazautazás!

Debrecen, 2015. március 3.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap