20201710P

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2016. május 5.


A következő héten az érettségi vizsgák a Fizika előadóban lesznek. A szaktanárok előzetesen tájékozódjanak, hogy mikor használható az előadóterem! Kérem, hogy az érettségi vizsgát semmilyen formában ne zavarjuk!

A szombati napon (május 7.) a 10. évfolyam matematikából, a 11. évfolyam magyar nyelv és irodalomból ír szintfelmérő dolgozatot, Kérem, hogy a vizsgázók 7.50-re foglalják el helyüket a számukra kijelölt teremben. Az íróeszközöket és a vizsgán engedélyezett segédeszközöket a vizsgázók hozzák magukkal!

A 9. évfolyamos tanulók (9.Ny, B és D osztályok) ezen a délelőttön a Debreceni Egyházmegye Ifjúsági Csendesnapján vesznek részt a Nagytemplomban. Ők 8.30-kor gyülekezzenek a nagy előadóteremben! Innen osztályfőnökeik vezetésével együtt mennek át a Nagytemplomba. Részvételük a délelőtti programon kötelező, a délutáni programokon iskolánk tanulói önkéntes alapon vehetnek részt.

Szombaton reggeli áhítatot nem tartunk, de a szombat esti préceszt és a vasárnap délelőtti istentiszteletet a szokásos időben megtartjuk az Oratóriumban. Kérem, hogy a 10. és 11. évfolyamos tanulók a fakultációs választással kapcsolatos nyilatkozatokat minél előbb adják át osztályfőnökeiknek!

Debrecen, 2016. május 5.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap