23201710H

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2016. október 13.

Pénteken, október 14-én délelőtt a szalagavatói főpróba miatt a 12. évfolyamos tanulóknak nem lesz tanítás. A 12. évfolyamos diákok kötelesek a főpróba teljes ideje alatt (8 és 12 óra között) a Lovardában tartózkodni. A rendező 11.A és 11.D osztályoknak 14.30 perctől tartunk bejárást és eligazítást a Lovardában. Pontos megjelenést kérünk!

Szombaton, október 15-én tartjuk szalagavató ünnepségünket. A 11. évfolyam tanulói rendezői feladatokat látnak el, ők ezen a hétvégén nem utazhatnak haza. A 12. évfolyamos tanulók internátusvezetői engedéllyel péntek délben hazautazhatnak! Kérem, hogy a végzős évfolyam tanulói a szülői nyilatkozatokat minél hamarabb adják át az internátusvezetőknek, illetve adják le a Titkárságon!

A szalagavató bálra tanulóink számára táncjegyet biztosítunk, amelyek 20 órától jogosítanak belépésre. A jegyek a Titkárságon pénteken, október 14-én 10 órától vásárolhatók meg, áruk 500 Ft.

A nagytemplomi szalagtűző ünnepségről iskolánk honlapján élő (on-line) közvetítést adunk. Kérem, hívjátok fel erre a szülők, barátok, érdeklődők figyelmét!

Vasárnap, október 16-án az internátusban tartózkodó tanulóink a nagytemplomi 10 órakor kezdődő istentiszteleten vesznek részt. A reggeli ezen a napon 9 órakor lesz, 9.50-re foglaljátok el helyeteket a Nagytemplomban!

Tájékoztatom tanulóinkat, hogy október 18-án, szerdán tanári bibliaóra miatt rövidített napot tartunk. A tanítás a 6. órával ér véget, a délutáni órák elmaradnak.

Terveink szerint október 21-én, pénteken délután hadisír gondozást tervezünk,, amelyen a 9. évfolyamos tanulóink vesznek részt. A program az időjárástól függ, tájékoztatással később leszünk.

Iskolánk rászoruló, szociálisan hátrányos helyzetű tanulói számára az Orando et Laborando Alapítvány őszi, egyszeri segélyezési pályázatot hirdet. A Pályázati Adatlap október 14-én, pénteken az osztályfőnököktől vagy a Gimnázium Titkárságán kérhető, illetve letölthető iskolánk honlapjáról. Az egyszeri segélyezésre évfolyamtól függetlenül pályázhatnak tanulóink. Kérjük a feltételek és a határidők szigorú betartását! Tájékoztatom tanulóinkat, hogy a Felsőőry Alapítvány ösztöndíjpályázatát technikai okok miatt ősszel nem tudjuk meghirdetni. Reménység szerint a tavasz folyamán kerül sor a kiírására.

Debrecen, 2016. október 13.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap