20201710P

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hirdetés, 2017. január 16.

Tájékoztatom diákjainkat, hogy január 18-án, szerdán a félévi osztályozó értekezlet miatt délutáni órák nem lesznek, a tanítás a 6. órával fejeződik be. A félévi jegyekről szóló értesítést pénteken, január 20-án kapják meg a tanulók az osztályfőnökeiktől. Kérem, hogy az osztályfőnökök szedjék be a közösségi szolgálati naplókat és az értesítőkönyveket! Külön is felhívom a figyelmet a hiányzások pontos lezárására, igazolására!

A ránk következő szombaton (január 21.) iskolánk tantermeiben központi írásbeli felvételit írnak a 8. osztályos tanulók. Kérem, hogy minden osztály szedje le terméből a karácsonyi díszeket, és minden személyes tárgyat (könyv, füzet, ruha…) rakjanak be a diákok a szekrényeikbe! Kérem, hogy pénteken az utolsó óra után minden termet rendezetten, tisztán hagyjatok, a székeket rakjátok fel a padokra! A termekben hagyott tárgyakat összegyűjtjük, értük felelősséget nem vállalunk!

A felvételi dolgozatok javítása miatt január 23-án, hétfőn tanítási szünetet tartunk. A kollégisták a szokásos időpontban hétfőn estére érjenek vissza!

Felhívom a figyelmet arra, hogy a következő héten (csütörtök-vasárnap) evangélizációs alkalmakat tartunk a Kollégium Oratóriumában. Ezen minden tanulónk részvétele kötelező, a kollégista tanulóknak a január 28-29-ei hétvégén nincs hazautazásuk.

Kérem az osztályfőnököket, hogy ezen a héten szíveskedjenek elszámolni a Kárpát-medencei Oktatási Alap részére osztály keretben történt gyűjtés összegével a Gimnázium Titkárságán! Köszönjük a karácsony előtti természetbeni felajánlásokat, amelyeket eljuttattunk a Református Szeretetszolgálathoz és a Dorcas segélyszervezethez. Kérem, hogy a gyűjtésekben kiemelkedően teljesítő tanulók teljesítményét az osztályfőnökök rögzítsék a közösségi szolgálati naplóban!

Végzős tanulóink számára ebben az évben is kiírásra kerül a Dr. Szendi Balázs-díj és a Dr. Tóth Kálmán-díj. A kiírások, illetve a pályázati űrlapok megtekinthetők az osztályfőnököknél, a Titkárságon, valamint az iskola honlapján! A pályázatok beadási határideje: 2017. január 31, kedd!

Debrecen, 2017. január 16.

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap