20201710P

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Jelentkezés spanyolországi diákcserére

Tisztelt Szülő(k)!

Szeretettel tájékoztatjuk Önt/Önöket, hogy iskolánkban cserediák program vette kezdetét az idei tanévtől. 2016. március 30 - április 6. között gimnáziumunkból 15 diák utazhat a 9. és 10. évfolyamból valamint a 10.d osztályból Spanyolországba, Valdemorillo-ba. A Madrid melletti település iskolájával (Valmayor) az elmúlt két esztendőben zajló Comenius iskolák közötti partnerségi együttműködés során alakítottunk ki olyan jó kapcsolatot, hogy most lehetőségünk nyílt a cserediák program lebonyolítására.

A programra történő előzetes jelentkezés feltételei a következők:

  • a tanuló szülei vállalják az útiköltséget, mely előre láthatólag a WizzAir légitársaság Budapest-Madrid, Madrid-Budapest járatainak költsége (kb. 40-50.000 forint), valamint a Debrecen-Budapest vonatjegy ára.
  • A tanuló családja vállalja, hogy 2016. szeptember második vagy harmadik hetében vendégül látja azt a spanyol diákot, aki Spanyolországban vendégül látta gyermekét.
  • Angol nyelvből jó/kiváló kommunikációs készségekkel és tudással bír. (A kiválasztásnál az angol tanárok véleményét kikérjük).
  • A tanuló magatartása iskolánkhoz méltó, fegyelmi büntetése nincs. (Az osztályfőnökök és az internátusi nevelők véleményének meghallgatása a döntés előfeltétele).

Szállásdíjat és az ellátást nem kell fizetni, mert a kint tartózkodás alatt a vendéglátó diákok családjai szállásolják el tanulóinkat.

Amennyiben gyermekük szeretne részt venni a programban, kérem, hogy az alábbi nyilatkozatot kitöltve, aláírva az osztályfőnöknek szíveskedjenek leadni. A kiválasztott diákok és szüleik az utazás részleteiről a későbbiekben kapnak tájékoztatást.

Jelentkezési határidő: 2016. január 13. szerda

Debrecen, 2016. január 05.

Győri József
igazgató

Előzetes Szülő nyilatkozat letölthető INNEN!

 

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap