23201710H

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

A 2016/ 17. tanév kezdésével kapcsolatos tájékoztatás

Kedves Szülők, Diákok!

Iskolánkban a nyári vakáció alatt sem állt meg az élet. Az előzetes terveknek megfelelően megtörtént a Fiúinternátus kiköltözése a Maróthy Kollégiumból, és végéhez közeledik az Andaházy-Szilágyi Leányinternátus teljes kiürítése is. A költöztetésben iskolánk diákjai közül többen vettek és vesznek részt, köszönjük munkájukat!

A fölöslegessé vált, de még jó állapotú bútorainkat az arra igényt tartó református iskolák között osztottuk szét. A bútorokból a következő intézmények részesültek:
Dóczy Gimnázium, Kolozsvári, Zilahi és Nagyenyedi Református Kollégiumok, a biharkeresztesi, zsadányi, szerencsi, szendrői és hajdúnánási református általános iskolák.

Reménység szerint az új internátusi bútorok is elkészülnek augusztus közepéig, és nem lesz akadálya a beköltözésnek, az új épület használatba vételének.

A tanévzáró alkalmával közzétett tanévkezdő időpontokhoz képest egy változás történt: a tanévnyitó istentisztelet szeptember 4-én, vasárnap nem 16 órakor, hanem 15 órakor kezdődik! Korábbi gyakorlatunknak megfelelően a Gimnáziumban ezen a nyáron is minden szerdán 9 és 12 óra között tartunk irodai ügyeletet. (Telefon: +36 52 614896, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Tanévkezdő időpontok:

Osztályozó és javító vizsgák: augusztus 30, kedd, 9 óra
Beköltözés az internátusokba: augusztus 31, szerda
Első tanítási nap: szeptember 1, csütörtök
(Tankönyvosztás, csendesnapok az első két napon)
Ünnepélyes tanévnyitó a Nagytemplomban: szeptember 4, vasárnap, 15 óra

Az esetleges további változásokról az iskola honlapján adunk tájékoztatást!

Tanulóinknak további kellemes vakációt kíván az iskola vezetése nevében:

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap