22201709P

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Tájékoztatás a tanévkezdésről

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Iskolánkban a tanév 2017. szeptember 1-én, pénteken tanítás nélküli munkanappal kezdődik. Ezen a napon a debreceni, valamint a nem kollégista diákok 9 és 16 óra között vehetik át tankönyveiket az iskolában. A kollégisták szeptember 2-án, szombaton déltől költözhetnek be az internátusokba, de vasárnap délelőtt is be lehet költözni. A kollégisták számára szombaton 14 és 18 óra között lesz tankönyvosztás. Akik nem tudják ekkor átvenni, azok hétfőn, szeptember 4-én is átvehetik azokat.

Az ünnepélyes tanévnyitó istentisztelet szeptember 3-án, vasárnap 16 órakor kezdődik a Nagytemplomban. Ezen az alkalmon diákjainknak kötelező részt venniük, de a szülőket és hozzátartozókat is nagy szeretettel várjuk. Ezen az alkalmon tesznek fogadalmat a 10. évfolyamos tanulóink.

Az első tanítási nap szeptember 4, hétfő. A kollégisták ettől a naptól kapnak étkezést. A nem kollégista tanulók a keddi naptól rendelhetnek ebédet. Szeptemberben még csak egy menüt kínál a konyha, októbertől lehet két menü közül választani.

Terveink szerint szeptemberben a 9-10. és 23-24. hétvégén kötelező hazautazás lesz. A másik két hétvégén az internátusok nyitva lesznek, a szülők döntése alapján maradhat itt vagy utazik haza a tanuló.

Diákjainknak kellemes tanévkezdést és eredményes tanévet kíván:

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap