05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Konfirmandus Nap a Debreceni Kollégiumban

Kedves Lelkipásztor Testvérünk!

Négy évvel ezelőtt hívta meg először a Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma a Tiszántúli Református Egyházkerület gyülekezeteinek konfirmandus csoportjait a Kollégium és Debrecen nevezetességeinek megtekintésére, egymással és az iskolával való ismerkedésre. A nagy érdeklődés miatt az elmúlt években már két időpontot kellett megadnunk, és sok pozitív visszajelzést kaptunk a résztvevőktől. Örömmel tapasztaltuk azt is, hogy a most zajló felvételi vizsgákon sok olyan tanuló jelent meg, akik az előző évi találkozókon részt vettek.

Az eddigi találkozók sikerén felbuzdulva ebben az évben is meg kívánjuk rendezni a Konfirmandus Napokat, amelyekre a most konfirmálókon kívül szeretettel várjuk a gyülekezetek fiataljait, hitoktatóikat, és természetesen a kísérő szülőket is. Ebben az évben is két időpontot jelöltünk meg, hogy mindenki kiválaszthassa a neki jobban megfelelőt.  Mindkét időpont szombati nap: április 17, illetve május 15. Az időpontokat az egyházi és állami ünnepekhez, valamint a Kollégium és a Gimnázium egyéb rendezvényeihez igazítottuk, és azt reméljük, hogy minden érdeklődő gyülekezet talál magának megfelelő dátumot.  A rendezvény költségeit igyekszünk a legminimálisabbra szorítani, hogy anyagi akadálya ne legyen a részvételnek.

Kérjük, hogy a részt venni szándékozók szíveskedjenek kitölteni, és a Gimnázium Titkárságára 2010. április 8-ig visszaküldeni a mellékelt Előzetes Jelentkezési Lapot, megjelölve a választott időpontot és a várható létszámot (a Jelentkezési Lap másolható). Szeretettel kérjük a határidők pontos betartását! A beérkezett jelentkezések összegzése után állítjuk össze az egyes napok részletes programját, és ezekről levélben tájékoztatjuk az érintett gyülekezeteket, lelkipásztorokat. A rendezvénnyel kapcsolatos információk az intézmény honlapján (www.drkg.hu) is folyamatosan megjelennek.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Debrecen, 2010. március 18.

Győri József
igazgató

 

A jelentkezési lap letölthető Microsoft Word formátumban INNEN, illetve Adobe PDF-ben INNEN.

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap