24201709V

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Felvételi rangsorok a 2010/2011. tanévre

2010/2011. tanévi felvételi sorrendek szakonként

DEBRECENI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM
GIMNÁZIUMA és DIÁKOTTHONA

FIGYELEM!

1. A rangsorok az általános iskolai eredmény, a központi írásbeli eredmények és a szóbeli teljesítmény alapján jöttek létre, figyelembe véve a szakok jelentkezési lapon megadott sorrendjét. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt.

2. A szakonkénti sorrendeknél megadtuk a felvehetők számát, de ez nem jelenti azt, hogy a később rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hisz az előttük állók több iskolába és más szakokra is felvételizhettek, és esetleg felvételt is nyernek.

3. Lehetőség van arra, hogy a felvételizők március 18-án és 19-én módosítsák az általános iskolába leadott adatlapot: megváltoztassák az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjét (ez utóbbit az adott középiskolával való előzetes egyeztetés után tehetik meg).

4. Aki feltétlenül iskolánkba szeretne jönni, ügyeljen arra, hogy az esetleges módosításnál iskolánkat rangsorolja előre! Ez nem rontja a más iskolába történő felvétel esélyeit.

5. A speciális osztályokba jelentkezők közül (esetleges gyengébb teljesítmény esetén) csak azokat tudtuk az általános tagozaton besorolni, akik ezt is felsorolták a jelentkezési lapon, illetve a Felvételi Bizottság javaslatára be kívánják írni a Módosító Adatlapra.

További felvilágosítás kapható 2010. március 10-én 8.30 és 10 óra között a +36 52 516.810 telefonszámon, ezen kívül az iskola központi számán: +36 52 516.896.HUMÁN

REÁL BIOLÓGIA

REÁL MATEMATIKA

INFORMATIKA

ÁLTALÁNOS

NYELVI ELŐKÉSZÍTŐ

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap