24201709V

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Előzetes felvételi eredmények a 2011/12. tanévre

2011/2012. tanévi felvételi sorrendek szakonként

DEBRECENI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM
GIMNÁZIUMA és DIÁKOTTHONA

FIGYELEM!

1. A rangsorok az általános iskolai eredmény, a központi írásbeli eredmények és a szóbeli teljesítmény alapján jöttek létre, figyelembe véve a szakok jelentkezési lapon megadott sorrendjét. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt. Az informatika tagozatot kellő számú alkalmas jelölt hiányában ebben az évben nem tudjuk elindítani.

2. A szakonkénti sorrendeknél megadtuk a felvehetők számát, de ez nem jelenti azt, hogy a később rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hisz az előttük állók több iskolába és más szakokra is felvételizhettek, és esetleg felvételt is nyernek.

3. Lehetőség van arra, hogy a felvételizők március 17-én és 18-án módosítsák az általános iskolába leadott adatlapot: megváltoztassák az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjét (amennyiben ez utóbbit a Felvételi Bizottsággal már előzetesen egyeztették).

4. Aki feltétlenül iskolánkba szeretne jönni, ügyeljen arra, hogy az esetleges módosításnál iskolánkat rangsorolja előre! Ez nem rontja a más iskolába történő felvétel esélyeit.

5. A speciális osztályokba jelentkezők közül (esetleges gyengébb teljesítmény esetén) csak azokat tudtuk az általános tagozaton besorolni, akik ezt is felsorolták a jelentkezési lapon, illetve a Felvételi Bizottság javaslatára be kívánják írni a Módosító Adatlapra.

További felvilágosítás és tanácsadás személyesen 2011. március 9-én (szerdán) 15 és 17 óra között.HUMÁN

REÁL BIOLÓGIA

REÁL MATEMATIKA

INFORMATIKA

ÁLTALÁNOS

NYELVI ELŐKÉSZÍTŐ

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap