05201710Cs

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Előzetes felvételi eredmények a 2015/16. tanévre

2015/2016. tanévi felvételi sorrendek szakonként

DEBRECENI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM
GIMNÁZIUMA és DIÁKOTTHONA

 

FIGYELEM!

 

1. A rangsorok az általános iskolai eredmény, a központi írásbeli eredmények és a szóbeli teljesítmény alapján jöttek létre, figyelembe véve a szakok jelentkezési lapon megadott sorrendjét. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt.

2. A szakonkénti sorrendeknél megadtuk a felvehetők számát, de ez nem jelenti azt, hogy a később rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hisz az előttük állók több iskolába és más szakokra is felvételizhettek, és esetleg felvételt is nyernek. Segítségül megadtuk – a jelenlegi állapot szerint –, hogy a felvételiző melyik tagozatra jutna be a szakok általa megadott sorrendje szerint.

3. Lehetőség van arra, hogy a felvételizők március 16-án vagy 17-én módosítsák az általános iskolába leadott adatlapot: megváltoztassák az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjét, esetleg új tagozatot vegyenek föl. A tagozatok sorrendjének módosítását és új tagozat felvételét csak a Felvételi Bizottsággal való előzetes egyeztetés esetén tudjuk figyelembe venni.

4. Aki feltétlenül iskolánkba szeretne jönni, ügyeljen arra, hogy az esetleges módosításnál iskolánkat rangsorolja előre! Ez nem rontja a más iskolába történő felvétel esélyeit.

 

További felvilágosítás és tanácsadás személyesen
2015. március 5-én (csütörtökön) 15 és 17 óra között.HUMÁN EMELT szint (01)

HUMÁN KÖZÉP szint (02)

REÁL BIOLÓGIA (03)

REÁL MATEMATIKA (04)

NYELVI ELŐKÉSZÍTŐ (05)

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap