23201710H

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Tájékoztatás a felvételi vizsgáról

Az írásbeli felvételi vizsga eredménye

Iskolánkban 102 tanuló írt központi írásbeli dolgozatot magyar nyelvből és matematikából 2017. január 21-én. A tanulók, illetve szüleik január 26-án tekinthették meg a kijavított dolgozatokat, illetve vehették át az eredményközlő lapot. Azoknak, aki személyesen nem jelentek meg, postán küldtük el a dokumentumot. Kérem, hogy ha nem kapták meg a levelet, azonnal jelezzék a Gimnázium Titkárságán! (Tel: +36 52 614 896)

Az adatvédelmi szabályok miatt a tanulónkénti eredmények nem tehetők közzé, csak az összesített átlag közölhető nyilvánosan.

Az iskolánkban felvételi dolgozatot írt tanulók eredményeinek átlaga:

                    Magyar 32 pont
                    Matematika 23 pont

Szóbeli felvételi vizsga

A magyarországi iskolákba járó 8. osztályos tanulók felvételi jelentkezési lapjainak kitöltését az általános iskolák szervezik meg, és juttatják el azokat a megjelölt középiskolákba. Kérjük, hogy a jelentkezési lapon az első oszlopban telephelykódként mindig a 005-öt jelöljék be, a 2. oszlopba kerüljenek a választott szakok kódjai! Az általános iskolák 2017. február 15-ig továbbítják a jelentkezési lapokat a középiskoláknak. Kérjük, hogy ne feledkezzenek meg arról, hogy eddig az időpontig a lelkipásztori jellemzéseknek is be kell érkezniük!

A szóbeli vizsgákat 2017. február 24-én és 25-én rendezzük. Minden jelentkező tanuló névre szóló értesítést kap a vizsga időpontjáról, de néhány nappal a vizsga előtt a honlapon is olvasható lesz a beosztás.

A vizsgákra három turnusban kerül sor: pénteken délelőtt, pénteken délután, szombaton délelőtt. A vizsga időbeosztásánál elsősorban a szakmai indokok érvényesülnek, de lehetőség szerint megpróbáljuk az egyéni kéréseket is teljesíteni. Kérjük, hogy kéréseiket szíveskedjenek 2017. február 15-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címre elküldeni vagy az +36 52 614-896 telefonszámon jelezni.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap