23201710H

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Tájékoztató a szóbeli felvételi vizsga időpontjáról, 2017

Kedves Felvételizők, kedves Szülők!

Megérkeztek iskolánkba a jelentkezési lapok, elkezdtük ezek feldolgozását. Köszönjük minden jelentkezőnek a bizalmat, és szeretettel várjuk őket a szóbeli vizsgára. A mai napon a jelentkezőket levélben értesítettük a tudnivalókról, a szóbeli vizsga időpontjáról. Az alábbi táblázat tartalmazza valamennyi jelentkező szóbeli vizsgájának időpontját.

A legfontosabb információkat itt is megismételjük.

A szóbeli vizsga (elbeszélgetés) helye:
A Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma épülete, (4026. Debrecen, Péterfia utca 1-7, 2. emelet). Mint a felvételi tájékoztatóban is közöltük minden tanuló csak egy bizottságnál vizsgázik! A nyelvi előkészítő osztályba (akárhányadik helyen jelentkezők) nyelvtudásának szintjét egy külön (angol vagy német) szóbeli bizottság méri fel.

A szóbeli vizsga ideje:
Február 24-én vagy 25-én minden tanulót előre meghatározott időpontban várunk. Kérjük, hogy a jelentkezők a kijelölt időpont előtt legalább 15 perccel szíveskedjenek megjelenni, és hozzák magukkal diákigazolványukat, ellenőrző könyvüket valamint az általános iskolai verseny és egyéb eredményeket igazoló irataikat.

A szóbeli elbeszélgetésen a szülők, hozzátartozók, lelkipásztorok is részt vehetnek. Kérem, éljenek ezzel a lehetőséggel!

Tájékoztatásul közöljük, hogy az iskola udvarán parkolási lehetőséget nem tudunk biztosítani. A gépkocsival érkezők a környékbeli fizetős parkolókban (Kölcsey Konferenciaközpont, Pláza mélygarázsa, Fórum emeleti garázsa) helyezhetik el járművüket.

Amennyiben a közölt időpont halaszthatatlan okok miatt valakinek nem megfelelő, a Gimnázium Titkársága telefonszámán (+36 52 614-896) szíveskedjék minél előbb módosítást kérni!

Sikeres és eredményes felvételizést kívánok!

Debrecen, 2017. február 20.

Győri József
igazgató

 

A szóbeli vizsga időbeosztása:

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap