18201710Sze

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

2017/2018. tanévi ideiglenes felvételi jegyzék

2017/2018. tanévi ideiglenes felvételi jegyzék tagozatonként

DEBRECENI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM
GIMNÁZIUMA és DIÁKOTTHONA

 

FIGYELEM!

 

1. A rangsorokon a felvételizőket a jelentkezési lapon megjelölt választás alapján oktatási azonosítójukkal vagy a megadott jeligével szerepeltetjük.

2. A rangsorok az általános iskolai eredmény, a központi írásbeli eredmények és a szóbeli teljesítmények alapján alakultak ki, figyelembe véve azt, hogy a felvételiző milyen tagozatokon tett szóbeli vizsgát. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt.

3. A tagozatonkénti sorrendeknél megadtuk a felvehetők számát, de ez nem jelenti azt, hogy a később rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hisz az előttük állók több iskolába és más szakokra is felvételizhettek, és felvételt nyerhetnek. Segítségül megadjuk, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján melyik sorszámnál volt a bejutás határa.

4. Lehetőség van arra, hogy a felvételizők 2017. március 16-án vagy 17-én módosítsák az általános iskolában leadott adatlapot: megváltoztassák az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjét, esetleg új tagozatot vegyenek föl. Új tagozat felvételét csak a Felvételi Bizottsággal való előzetes egyeztetés esetén tudtuk figyelembe venni.

5. Aki feltétlenül iskolánkba szeretne jönni, ügyeljen arra, hogy az esetleges módosításnál iskolánkat rangsorolja előre! Ez nem rontja a más iskolába történő felvétel esélyeit.

6. A végleges felvételi eredményről a Felvételi Központtól kapott értesítés alapján tájékoztatjuk a felvételizőket 2017. április 26-ig.HUMÁN EMELT szint (01)

HUMÁN KÖZÉP szint (02)

REÁL BIOLÓGIA (03)

REÁL MATEMATIKA (04)

NYELVI ELŐKÉSZÍTŐ (05)

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap