24201709V

Betűméret

Megjelenés

Profil

Menüstílus

Kezelőpanel

Hova adjam az 1 %-ot?

Újra közeledik az adóbevallások ideje, ami lehetőséget ad arra, hogy a „nagy közös kasszába” befolyó személyi jövedelemadó egy kicsiny töredékének felhasználásáról magunk dönthessünk. Iskolánk számára eddig is létfontosságú volt az 1%-os támogatás, de a fokozatos megszorítások és elvonások idején még nagyobb a jelentősége. Iskolánk alapítványai közül továbbra is kettőt ajánlunk támogatóink figyelmébe, s szeretettel várjuk 1%-os felajánlásaikat, adományaikat. Az ALAPÍTVÁNY A REFIÉRT az iskola épületének korszerűsítését, modernizálását, az oktatás és nevelés körülményeinek javítását segíti. Az ORANDO ET LABORANDO ALAPÍTVÁNY célja az intézmény rászoruló diákjainak segélyezése, anyagi támogatása, valamint a jó tanulmányi vagy verseny eredményt elért tanulók jutalmazása.

Az elmúlt két évbenaz ALAPÍTVÁNY A REFIÉRT részére szinte egyforma nagyságú összeg (1,6 millió forint) érkezett 1 %-os támogatásként.A 2008. évi felajánlásból a Kálvin terem kialakítását támogattuk: a székeket vásároltuk meg, valamint a hang és informatikai hálózatot készítettük el. A 2009 évi támogatást többek között a Fiúinternátus fejlesztésére ( sport eszközök, polcok…), az iskolai diákkönyvtár kialakítására és számítógépek vásárlására költjük.

Az ORANDO ET LABORANDO ALAPÍTVÁNY 2008-ban 413 ezer, 2009-ben 81 ezer forint 1 %-os felajánlást kapott. Ezeket az összegeket a szociálisan rászoruló diákok egyszeri, illetve folyamatos segélyezésére fordítottuk. Több diákunk számára ezek a támogatások biztosítják a tanulás lehetőségét, e nélkül családjaikra elviselhetetlen teher hárulna.

Hálásan köszönjük a beérkezett támogatásokat!

Kedves Szülők, Támogatók!

Az 1% felajánlása az adózó számára semmiféle többletterhet nem jelent, mégis sokan vannak, akik nem töltik ki a rendelkező nyilatkozatot.Kérem, hogy próbáljanak ne csak a saját adófelajánlásukról rendelkezni, hanem családi, baráti, ismerősi körben minél többeket meggyőzni arról, hogy érdemes ezzel a lehetőséggel élni!

Támogatásra javasolt alapítványaink adatai:
(AZ 1%-os felajánláshoz csak az adószámot kell megadni!)

ALAPÍTVÁNY A REFIÉRT
Adószám:19128324-1-09
4026. Debrecen, Kálvin tér 16.
Számlaszám: OTP 11738008-20184689

ORANDO ET LABORANDO ALAPÍTVÁNY
Adószám:19123570-1-09
4044. Debrecen, Kálvin tér 16
Számlaszám: OTP 11738008-20186258

Felhívom a figyelmet ara, hogy alapítványaink támogatása mellett a személyi jövedelemadó másik 1%-ával az egyházak szociális, karitatív, oktatási tevékenységét támogathatják A Magyarországi Református Egyház technikai száma: 0066 !

Köszönöm a figyelmet, köszönjük a támogatást!

Győri József
igazgató

Digitális évkönyvek

Könyvtár

Reformáció emlékév

Régi honlap