Kedves 8. osztályos diákok! Kedves szülők!

Nagyon örülünk, hogy gimnáziumunkban szeretnétek továbbtanulni. Ez a kis könyvecske segíteni próbál abban, hogy a felvételi eljárás során minél jobban megálljátok helyeteket, s a következő tanévben ősi iskolánk diákjai között üdvözölhessünk Titeket! Az iskoláról szóló rövid ismertetés, a felvétellel kapcsolatos tudnivalók mellett ebben a kiadványban megtalálhatjátok a szóbeli felvételi vizsga anyagát, témaköreit tantárgyanként. Az iskolánk által nyújtott tanulmányi kínálat, valamint a felvételi vizsga módja a korábbi évekhez képest folyamatosan változik, ezért különösen is figyelmesen olvassátok végig a tájékoztatót.

Fontos, hogy a most kialakult járványhelyzet miatt az eddig megszokott keretekben nem tudjuk megtartani Nyílt napjainkat, ezért arra kérünk benneteket, hogy látogassátok gyakran iskolánk honlapját és facebook oldalát, hogy minél több és sokrétűbb információhoz jussatok gimnáziumunkról és internátusunkról. Ezeken az oldalakon folyamatosan beszámolunk az iskolai életről, a tagozatok munkájáról, a diákönkormányzat tevékenységeiről, az iskola versenyeredményeiről. Pedagógusaink és diákjaink azon dolgoznak, hogy minél több kisfilm és tájékoztató anyag álljon rendelkezésetekre a fontos döntés meghozatala előtt. Ha bármilyen kérdésetek lenne, írjatok nekünk bizalommal a refi@drkg.hu email címre.

A mihamarabbi személyes találkozás reményében bízva eredményes felkészülést és jó szereplést kívánok iskolánk egész közössége nevében!

Ivánné Nagy Erzsébet Bernadett

igazgató

Az iskolánkba jelentkező tanulóktól lelkipásztori jellemzést kérünk. A lelkipásztori jellemzés nyomtatványa letölthető PDF vagy Word formátumban: