Adó 1 % felajánlása

Kedves Szülők, Támogatók!

Ez az időszak az adóbevallások ideje. Tavalyhoz hasonlóan a NAV elkészítette az adóbevallások tervezetét és azt az ügyfélkapun vagy más módon eljuttatta az adózóhoz.   Ha az adózó nem nyilatkozik, akkor a NAV által kiküldött tervezet automatikusan elfogadottnak tekintett.

Így még nagyobb a veszélye annak, hogy elfeledkezzünk az 1 % felajánlásáról. Iskolánk számára nagyon fontos ez a bevétel, számítunk rá.  Kérem, hogy próbáljanak ne csak a saját adófelajánlásukról rendelkezni, hanem családi, baráti, ismerősi körben minél többeket meggyőzni arról, hogy érdemes ezzel a lehetőséggel élni!

A nyilatkozat megtételének többféle módja is lehet (pl.: elektronikus kitöltés, online beadás…), de legegyszerűbb az alábbi, letölthető nyilatkozatok egyikének kinyomtatása, kitöltése, és a NAV-hoz eljuttatása postai úton. A nyilatkozat leadása független lehet az adóbevallás módjától!

Támogatásra javasolt alapítványaink adatai:
(AZ 1%-os felajánláshoz csak az adószámot kell megadni!)

ALAPÍTVÁNY A DEBRECENI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM GIMNÁZIUMÁÉRT

(rövid név: Alapítvány a Refiért)
Adószám:19128324-1-09
4026. Debrecen, Kálvin tér 16.
Számlaszám: OTP 11738008-20184689

Az iskolaépület modernizálását, fejlesztését, modern technikai eszközök beszerzését támogatja.


ORANDO ET LABORANDO ALAPÍTVÁNY
Adószám:19123570-1-09
4026. Debrecen, Kálvin tér 16
Számlaszám: OTP 11738008-20186258

Szociálisan rászoruló diákjaink támogatására, segélyezésére szolgál. A jelenlegi helyzetben várhatóan megnő a rászoruló családok, tanulók száma.

Felhívom a figyelmet arra, hogy alapítványaink támogatása mellett a személyi jövedelemadó másik 1%-ával az egyházak szociális, karitatív, oktatási tevékenységét támogathatják. Ez a nyilatkozat visszavonásig érvényes!

A Magyarországi Református Egyház technikai száma: 0066 !

Köszönöm a figyelmet, köszönjük a támogatást!

Ivánné Nagy Erzsébet Bernadett igazgató

Letölthető minták: