Ingyenes felvételi előkészítő matematikából

Kedves nyolcadikosok!

A korábbi évekhez hasonlóan most is igyekszünk segíteni Nektek a matematika központi felvételire való készülésben. Ingyenes előkészítő alkalmakat tartunk minden héten pénteken 14 óra 30 perctől a 12-es tanteremben. Első foglalkozás: 2019. szeptember 20. péntek. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk! Hozd a barátnődet/barátodat is 🤗 (Később is bekapcsolódhatsz!)

Vélemény az előző tanévből: “Szeretném megköszönni családom nevében a Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma  által szervezett térítésmentes felvételi előkészítő foglalkozásokat matematikából. Úgy gondolom nagyon hasznosak voltak ezek a délutánok, mert Bán István Tanár úr nagyon ügyesen kialakított tematikával erősítette a gyerekek felkészültségét.
Kiemelte mire figyeljenek, hiszen az írásbeli feladatok összetétele és a rendelkezésre álló idő miatt lényeges volt, hogy elindulni tudjanak a feladatok megoldásában. Gyermekem nagyon jól érezte magát a matematika órákon,  barátokra lelt, a néhány hónap elegendő volt ahhoz, hogy otthonosan mozogjon a Gimnázium épületében is, megerősítve továbbtanulási szándékát. “