Külföldi nyelvtanfolyam

Tisztelt Szülők és 9. / 11. évfolyamos diákok!  

A Kormány 2019. február 6-i döntése értelmében a 2019/2020-as tanévben nappali tagozatos, gimnáziumi és szakgimnáziumi képzésben, 9. vagy 11. évfolyamban tanulók kéthetes, egyéni vagy csoportos külföldi nyelvtanulásban vehetnek részt.

A pályázat benyújtását igényfelmérés előzi meg. Kérjük az érdeklődőket, hogy tanulmányozzák át a programleírást! Amennyiben szeretnének részt venni a programban, az igényfelmérő lapot töltsék ki, és juttassák el iskolánkba október 7-ig! (A diákok az igényfelmérőt hazaviszik egy tájékoztatólevélben.)

Szeretettel biztatjuk diákjainkat, hogy éljenek ezzel a remek lehetőséggel! Tanáraink mindent megtesznek, hogy valamennyi érdeklődő tanuló számára meg tudják teremteni, akár az iskola által szervezett, csoportos utazás lehetőségét is.

Azok a szülők, akik rendelkeznek az adott országokban rokonokkal, kapcsolatokkal, illetve elég önállónak látják gyermeküket, nyugodtan megszervezhetik gyermekük utazását egyénileg is. Ebben az esetben kísérjék figyelemmel a megjelenő pályázatot!

Bővebb információk a Tempus Közalapítvány honlapján érhetők el. Link: Tempus

programleiras1

Szulok_igenyfelmero