Peregrin díjátadó

Két csapatunk a legjobbak között vehette át a Peregrin verseny jutalmát 2020. január 25-én. Az ünnepélyes díjátadóra az a 20 csapat kapott meghívást, aki a legjobb eredményt érte el a látványos számítógépes kalandjátékban.

2019-ben, a reformáció hónapjában indult az online verseny, amelyre a Kárpát-medence bármely református iskolájából nevezhettek 7-10. évfolyamos diákokból álló csapatok. A versenyzők játékos formában mélyíthették el a református iskolák hagyományairól szóló ismereteiket. A klasszikus kvízektől a videófelvételig, a blogszerkesztésen át a plakáttervig széles volt a változatos feladatok palettája. Gimnáziumunk 5 csapata nagy lelkesedéssel vetette bele magát a versenybe, amelyben összesen 177 csapat kezdte meg a virtuális adatgyűjtést november 30-ig.

Eredményünk:

 A 10. B osztályok fiúkból szerveződött Bátyják csapat 6. helyezést ért el, tagjai: Gyarmati Zalán, Kocsis Balázs, Megyessy Milán, Nagy Gergő, Pálfi László, Szabó Barnabás. Mentoruk Szabó Dóra tanárnő volt.

A 10. A osztályos lányok 324 nevű csapata 13. helyen végzett, tagjai: Molnár Kamilla, Oláh Fanni, Pótor Eszter, Soltész Lili és Szabó Kinga. Mentoruk Usztics Anikó tanárnő volt.

Sok szeretettel gratulálunk valamennyi versenyzőnek!