Tájékoztatás az étkezési díjak fizetéséről

Tisztelt Szülők! Gondviselők!

A Gazdasági Hivatal tájékoztatása szerint elkészültek a csoportos beszedési megbízás benyújtásához szükséges kódok, iskolánk esetében ezek a következők:
Gimnázium                  UCBA19224358T001
Fiúinternátus:             UCBA19224358T002
Leányinternátus:          UCBA19224358T003

A kódok a mai naptól aktívak is.

A csoportos beszedést azoknak érdemes választaniuk, akiknek a számláján biztosan van minden hónapban fedezet a számlák kiegyenlítésére.

Kérjük, hogy akik a csoportos beszedést választják, szíveskedjenek személyesen felkeresni a számlavezető bankjukat, és kérni a csoportos beszedés rögzítését. A kollégista tanulók esetében értelemszerűen a megfelelő internátus, a nem kollégisták esetében a Gimnázium kódját adják meg. Az új megbízásokról kapott banki visszaigazolásokat a szülők szkennelve (vagy lefényképezve)  juttassák el a Gazdasági Hivatal  gh@ttre.hu  e-mail címére, mivel ezeket még a számlázó programban is rögzíteni kell. (Arra is van lehetőség, hogy a banki visszaigazolást gyermekük leadja a Gimnázium Titkárságán, és mi juttatjuk el a Gazdasági Hivatalba.)

FONTOS: A banki visszaigazolás beérkezéséig a csoportos beszedés nem működik!

A februári étkezési díj kiszámlázására a hét második felében kerül sor (03.06-ig). A gyakorlat szerint a számla elkészültével egy napon nyújtják be az inkasszót a bank felé. Mivel az idő igen rövid, csak azoknak a számlájáról emelik le automatikusan a számla összegét, akik eddig az időpontig visszajuttatták a banki igazolást a Gazdasági Hivatalba.  Akik eddig az időpontig nem intézkednek, szíveskedjenek ezt a számlát még átutalással fizetni. A 12. évfolyamos szülők gondolják át, hogy a hátralévő három számla miatt érdemes-e a csoportos beszedést választani vagy maradnak az utalásnál.

Amennyiben kérdések merülnek fel, szíveskedjenek a Gazdasági Hivatalban Kovács Csabánét ( 52 614 018) vagy Ludányiné Fazekas Zsuzsát ( 52 614-011) keresni.

Tisztelettel: Győri József igazgató