Ballagás előtt

Szeptemberben még reméltük, hogy az idei tanévet úgy fejezhetjük be, mint a korábbiakat. Ősszel a szalagavató is nagyon szűk körben zajlott osztályonként alig néhány tanár és nevelő részvételével. Tartottunk kisebb-nagyobb kényszerszünetektől, arra azonban senki sem számított, hogy fél éven át digitálisan készülnek fel végzőseink az érettségi megmérettetésére.

Az elmúlt időszakban alig találkoztak egymással tanulóink. A határontúliak és a vidékiek közül sokan az iskola falai között sem jártak. Nehezebb most a búcsú, hiszen üresen konganak a folyosók, a tanárokkal és egymással csak a képernyők virtuális világában lehet kapcsolatot tartani.

Az iskola vezetősége és tanárai szeretnének méltóképpen, hagyományainkat megtartva, személyesen búcsúzni a Nagytemplom falai között 12. évfolyamos diákjainktól. Ennek lehetősége a járványhelyzet miatt még várat magára. Reméljük, hogy érettségi vizsgák eredményhirdetése és a bizonyítványosztás után, június 26-án már lehetőség nyílik erre a szülők jelenlétében.

Mindhárom osztály tanulóinak sok erőt és jó egészséget kívánunk az érettségihez!