Beszámoló a DÖK napról

Március végén, két év kihagyás után, ismét megrendezésre került a diáknap iskolánkban. Épp ezért a diákönkormányzat tagjai nagy erőkkel készültek, színes programokat szerveztek, hogy a társaik számára élvezhető és emlékezetes legyen ez az alkalom.
A napot egy osztályszintű vetélkedővel kezdtük, melynek győztese a 12.A osztály lett. Ebből kiderült, hogy a diákság mennyire ismeri az iskolánk minden apró részletét és az őket tanító tanárokat.
Ezt követően csapatos vagy egyéni, fizikai illetve szellemi kihívások széles palettája várta a diákokat. Megrendezésre került sok más mellett Just Dance és Honfoglaló vetélkedő, sötétszoba, gerundiumtartó verseny és még sok más izgalmas program. A nap második felében két tanár-diák meccsen: női röplabda és férfi foci, lehetett játszani vagy szurkolni. Minden csapat fantasztikusan teljesített a nézők jóhangulatú buzdítása mellett.
Záróprogramként  a márciusban megrendezett „Ki mit tud?” vetélkedő győzteseinek műsorait láthattuk. Újra rácsodálkozhattunk, hogy milyen tehetséges zenészek, énekes és táncosok járnak iskolánkba.
Rengeteg nevetéssel és élménnyel teli napot zárhattunk.

Köszönjük a diákok és tanáraink aktív részvételét, hiszen csak így válhatott igazán emlékezetessé ez a nap. Szeretettel köszönjük a szülői felajánlásokat, zsíroskenyeret, hagymát, szörpöt, melyből még gazdag morzsapartyt is tudtunk rendezni! 

Várjuk a diákság ötleteit, hogy a következő diáknapon milyen programokat szeretnének!

Veres Dorottya 10.D
diákönkormányzat elnöke