Adó 1 % felajánlása

Kedves Szülők, Támogatók!

Ez az időszak az adóbevallások ideje. A NAV minden évben elkészíti az adóbevallások tervezetét és azt az ügyfélkapun vagy más módon eljuttatja az adózóhoz.   Ha az adózó nem nyilatkozik, akkor a NAV által kiküldött tervezet automatikusan elfogadottnak tekintett.

Iskolánk számára nagyon fontos a befizetett adó 1%-ból származó bevétel, mivel ebből tudjuk finanszírozni a nehéz körülmények között élő tanulók étkezési támogatását, továbbá olyan eszközbeszerzéseket megvalósítani, melyek a minőségi oktatás, valamint a tanulói környezet harmonikusabbá tételét segítik. Kérem, hogy felajánlásukkal támogassanak minket, s amennyiben módjukban áll, próbáljanak családi, baráti, ismerősi körben is minél többeket meggyőzni arról, hogy érdemes ezzel a lehetőséggel élniük!

A befizetett adó 1%-áról szóló nyilatkozat beküldhető ügyfélkapun keresztül és papír alapon is.

Támogatásra javasolt alapítványaink adatai:
——————————————————————————————————————–
ORANDO ET LABORANDO ALAPÍTVÁNY
Adószám:19123570-1-09
4026. Debrecen, Péterfia utca 1-7.
Számlaszám: OTP 11738008-20186258

Ez az alapítvány a szociálisan rászoruló diákjaink támogatására, segélyezésére szolgál. ——————————————————————————————————————–

ALAPÍTVÁNY A DEBRECENI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM GIMNÁZIUMÁÉRT
 (rövid név: Alapítvány a Refiért)
Adószám:19128324-1-09
4026. Debrecen, Kálvin tér 16.
Számlaszám: OTP 11738008-20184689

Ez az alapítvány az iskolaépület modernizálását, fejlesztését, modern technikai eszközök beszerzését támogatja. ——————————————————————————————————————–

Felhívom a figyelmet ara, hogy alapítványaink támogatása mellett a személyi jövedelemadó másik 1%-ával az egyházak szociális, karitatív, oktatási tevékenységét támogathatják. Ez a nyilatkozat visszavonásig érvényes!

A Magyarországi Református Egyház technikai száma: 0066

Gimnáziumunk teljes közössége nevében köszönjük támogatásukat!

Letölthető minták: