Szép sikereket értek el iskolánk csapatai Sátoraljaújhelyen

Csütörtök délelőtt útra keltünk, hogy résztvehessünk a II. Egyházi Felekezetközi Bajnokságon, Sátoraljaújhelyen, ahol nemcsak iskolánkat, hanem Debrecent is képviselhettük lány röplabda és fiú labdarúgás sportágakban egyaránt.
Érkezésünk után közvetlenül a fiúknak már játszaniuk is kellett, de sikeresen vették az első akadályt. Végül a csoportjukban 2. helyen végeztek és innen folytathatták a küzdelmet másnap. A lányok is jó eredménnyel zárták a napot, 3. helyen végeztek a csoportban.
Pénteken már reggeltől mérkőzések voltak. Szoros meccseket játszva a fiúk eljutottak a bajnokság elődöntőjébe, ahol sajnos büntetőpárbajban alul maradtank. Végül délután a bronzmeccsen, csodálatos hangulat és szurkolás mellett, sikeresen győzelmet arattak. A lányok szintén reggeltől játszottak és igen szoros meccsek után végül az 5-6. helyért folyó küzdelemben magabiztosan felülkerekedtek ellenfelükön, így a tornát az 5. helyen zárták.
Összességében nagyon izgalmas és pörgős pár napokat tölthettünk el itt Sátoraljaújhelyen a Rákóczi Táborban, rengeteg élményt és emléket szereztünk.
Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget és a meghívást, valamint nem utolsó sorban a felkészítő- és kísérő tanárainknak, hogy támogattak minket.”

(Bíró Hanna és Magyar Máté csapatkapitányok)