Tájékoztatás iskolánk működéséről a veszélyhelyzet idején

Kedves Szülők! Gondviselők!

Kedves Diákok!

Köszönjük a távoktatásra történő átállás kapcsán tapasztalt együttműködést és fegyelmezettséget. Úgy tapasztaljuk, hogy a legtöbb tanárunk a Google Osztályterem programját választotta, a csoportok megalakultak a feladatok, a tananyagok kiosztása folyamatos. Kérjük, hogy a felmerülő problémákat jelezzétek a szaktanároknak,  illetve az osztályfőnököknek!

Felhívom a figyelmet arra, hogy az M5 csatorna egész nap oktatási programokat sugároz, különösen hasznosak lehetnek az érettségi tananyagot feldolgozó műsorok! Diákjainknak tanácsoljuk, hogy kövessék a programokat, éljenek a lehetőséggel!

Az érettségivel és a felsőfokú felvételivel kapcsolatban egyelőre nincsenek információink. Amennyiben ezen a téren bármilyen döntés születik, arról beszámol a média, de mi is értesítést küldünk.

Ezen a héten volt lehetőség arra, hogy a Gimnáziumból és a Kollégiumból minden tanuló elvigye személyes tárgyait, felszereléseit. Az épületek nagytakarítása, fertőtlenítése megtörtént, a jövő hétfőtől (március 23.) lezárjuk őket. Kérjük, hogy a hivatalos ügyeket, kéréseket lehetőség szerint elektronikus úton szíveskedjenek benyújtani, email címünk: refi@drkg.hu. Szerdai napokon 9 és 12 óra között a Titkárság ügyeletet tart, telefonszámunk: 06 52 614896. Kérjük, hogy személyesen csak kivételes esetben, más formában el nem intézhető ügyben keressék fel a Titkárságot!

Minden családnak békességet és türelmet kívánok. Tanácsoljuk, hogy próbáljanak olyan rendszeres napirendet kialakítani, amelyben megvan a helye a tanulásnak, a szórakozásnak és a pihenésnek is. Felhívom a figyelmet az olvasásra, a napi iskolai munka mellett elmaradt olvasmányok pótlására!

Diákjainkat és szeretteiket a Gondviselő Isten védelmébe ajánlom!

Debrecen, 2020. 03. 20.

Győri József igazgató