Református Középiskolák XVII beszámoló

Református Középiskolák XVII. Nemzetközi Atlétika Találkozója
2019. október 05.

A mögöttünk levő hét szombatján, kiváló időjárás mellett sikerült megrendeznünk a Református Középiskolák XVII. Nemzetközi Atlétika Találkozóját. Ezen a versenyen is számos régi kollégával és versenyzővel találkozhattunk. Sajnos az idei évben a svájci testvériskolánk diákjai hamarabb utaztak haza, ezért nem tudtak részt venni a versenyen. Örülünk ellenben a Nagyenyedi Református Kollégium diákjainak és tanárainak, akik idén újra bekapcsolódtak a küzdelmekbe. Az ország területéről is számos református intézmény képviseltette magát.

Az egyes versenyszámokban nagyon kiélezett küzdelmek voltak, volt ahol egyetlen centiméter vagy századmásodpercek döntöttek a bajnoki címekről, dobogós helyezésekről. Minden diákot és felkészítőt megillet a dicséret és tisztelet. Iskolánk diákjai is szépen szerepeltek. Az egyéni elismerések mellett, a csapatversenyben is jól teljesítettünk.


Az idei tanévben sikerült először megnyernünk az iskolák közötti csapatversenyt.
A pontverseny helyezettjei

Fiúk Lányok
I. Arany János Református Gimnázium 85 Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma 75
II. Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma 76 Tatai Református Gimnázium 67
III. Tatai Református Gimnázium 74 Karcagi Nagykun Református Gimnázium 44

Legeredményesebb református középiskola

Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma 151 pont


Köszönjük a Hajdú-Bihar Megyei Atlétika Szövetségnek, iskolánk tanárainak, kollégáinknak és diákjainknak a verseny lebonyolításában nyújtott segítséget.

Reméljük jövőre is sikerül megrendezünk a versenyt és újra találkozhatunk az atlétika kedvelőivel. Köszönjük a részvételt, szurkolást mindenkinek.