Ballagás.2013

Május 4-én, szombaton délelőtt került sor az idei év ballagására. Négy osztály összesen 126 tanulója mondott búcsút az ősi alma maternek. A ballagó osztályok és osztályfőnökeik:
12.A Mátyás Jánosné
12.B Peleskey Miklós
12.C Uherkovich Zoltán
13.D Zeöldné Bonyár Beáta

A ballagás a hagyományok szerint az iskolában kezdődött, a végzősök meghatódva vettek búcsút diáktársaiktól és az épülettől. A Nagytemplomban rendezett ballagás istentisztelettel kezdődött, melyen Horsai Ede vallástanár hirdette az igét. Ezt követte a ballagási ünnepség. Az ünnepségen részt vett dr. Huszár Pál főgondnok, a Zsinat világi elnöke, aki rövid beszédet is intézett a ballagókhoz. A ballagó diákok nevében Durkó Balázs 12.C osztályos, az itt maradók nevében Rákóczi Anna 11.B osztályos tanuló búcsúzott. Az osztályfőnökök közül Mátyás Jánosné tartott beszédet. A műsorban hangszeres zene és versmondás szerepelt még.

Győri József igazgató két díjat adott át:

A Bay Zoltán díjat és emlékérmet kiváló természettudományos versenyeredményeiért Szabó Kristóf 12. C osztályos tanuló kapta. A „Szilágyi Tibor” Jó tanuló, Jó sportoló díjat Győri Rebeka 12.C osztályos tanuló kapta.

Gratulálunk a végzős diákoknak és kívánjuk életükre Isten áldását! Az ünneplésre nem sok idő maradt, mert hétfőtől már kezdődnek az érettségi vizsgák, ezekhez is sok siker kíván a Gimnázium Nevelőtestülete!