Felhívás

KÁRPÁT-MEDENCEI REFORMÁTUS KÖZÉPSIKOLÁK XVIII. TALÁLKOZÓJA

2013. július 6-10.

A Debreceni Református Kollégium fennállása 475.évfordulójához kapcsolódó jubileumi ünnepségsorozat egyik kiemelkedő alkalma lesz a Kárpát-medencei Református Középiskolák Találkozója, amelynek ebben az évben a Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma és Diákotthona, valamint Dóczy Gimnáziuma lesznek a házigazdái. A magyar anyanyelvű református középiskolák hagyományos nyári találkozójára immár 18. alkalommal kerül sor. Megtiszteltetés a számunkra, hogy 2006 után újra Debrecen lehet a házigazda.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően iskolánként két tanárt és két diákot várunk a találkozóra, amelynek programjában a Kollégium és Debrecen nevezetességeinek bemutatása mellett a régió látnivalóinak megismertetése is szerepel. A rendezői feladatokat a két iskola tanárai és diákjai látják el, szeretnénk igazi házigazdaként fogadni a messziről jött kedves vendégeket. Reméljük, hogy a helyi és országos média is fontosnak találja a rendezvényt, és minél több tudósítás jelenik meg a találkozó eseményeiről.

A találkozóra szóló meghívólevelet, programot és jelentkezési lapot már postáztuk az iskolák címére. Ezen a rendszeresen frissülő oldalon folyamatosan tájékoztatni kívánjuk a résztvevő iskolákat és az érdeklődőket a legfontosabb tudnivalókról, később pedig a találkozó eseményeiről.

A találkozó jelmondata:

ORANDO ET LABORANDO!
IMÁDKOZVA ÉS DOLGOZVA!

A találkozó előkészítésével kapcsolatos legfontosabb letölthető dokumentumok:

  • Meghívó levél, előzetes
  • Meghívólevél, második
  • Jelentkezési Lap
  • Programtervezet, 2013. 06.15